Tisztelt Látogató!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel irodánk 2020. március 16-tól átmenetileg zárva tart, kollégáink távolról dolgoznak. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ez idő alatt a vezetékes telefonhívásokat nem áll módunkban fogadni, ám kollégáinkat mobiltelefonon vagy e-mailen keresztül elérheti. Javasoljuk az info@kopint-tarki.hu központi e-mail cím használatát.

Kérjük, tartsák be a járványügyi szabályokat, és vigyázzanak magukra!

A Kopint-Tárki munkatársai

Dear Visitor,

Owing to epidemic outbreak we concluded to temporary shut down our office from March 16th. Please be advised that during that time we are unable to answer the office phone calls, however our colleagues are available through e-mail or mobile phone. Please use info@kopint-tarki.hu in any case.

Please obey the epidemic rules and stay safe!

The associates of Kopint-Tárki
CLOSE

2013/ősz: Biztató eredmények a jövő évre vonatkozóan

ktesz_honlap_2013_3_nagy

Az elmúlt hónapok során a magyar feldolgozóipar teljesítménye rendre dinamikusabban emelkedik, mint az euró zónáé. Fontos megjegyezni azonban, hogy a válság előtti szintektől még így is messze el van maradva mindkét régió.

Biztató jel, hogy a korábbi évek során egyik legfőbb problematikus tényezőnek számító “bizonytalan gazdasági környezet” jelentőse tovább csökkent, ezzel pedig újra az általános kereslethiány jelenti a termelésbővítés legnagyobb akadályát.  Ez leginkább a hazai piacon értékesítő vállalatoknak probléma, ám a vásárlóerő javulásával az ő kilátásaik is sokkal jobbak, mint egy évvel korábban.

Töltse le a konjunktúrateszt összefoglalóját!