Tisztelt Látogató!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel irodánk 2020. március 16-tól átmenetileg zárva tart, kollégáink távolról dolgoznak. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ez idő alatt a vezetékes telefonhívásokat nem áll módunkban fogadni, ám kollégáinkat mobiltelefonon vagy e-mailen keresztül elérheti. Javasoljuk az info@kopint-tarki.hu központi e-mail cím használatát.

Kérjük, tartsák be a járványügyi szabályokat, és vigyázzanak magukra!

A Kopint-Tárki munkatársai

Dear Visitor,

Owing to epidemic outbreak we concluded to temporary shut down our office from March 16th. Please be advised that during that time we are unable to answer the office phone calls, however our colleagues are available through e-mail or mobile phone. Please use info@kopint-tarki.hu in any case.

Please obey the epidemic rules and stay safe!

The associates of Kopint-Tárki
CLOSE

Indikátorok és bázis célértékeinek meghatározásához nyújtott módszertani támogatás

A tanulmány célja az volt, hogy elősegítse a 2014-2020-as, jelenleg véglegesítés előtt álló, operatív programokhoz (GINOP, KEHOP, IKOP, EFOP, VEKOP, TOP és KÖFOP)- illeszkedő indikátorok körének kialakítását, illetve, ahol ez lehetséges, javaslatot tegyen ezen indikátorok bázis- és célértékeire. Az Európai Bizottság a programok előrehaladását, illetve a programok által kitűzött indikátorok teljesülését bizonyos mérföldkövek mentén (2018 és 2023) vizsgálja meg, így nagy jelentősége van annak, hogy a megadott bázis-, köztes cél- és célértékek reálisan legyenek meghatározva. Az OP tervezetek indikátorainak áttekintése egy indikátor sablon alapján történt, így egységes módszertan alapján lehetett a vizsgálandó teljesítménykeret és eredmény indikátorokat értékelni, kiszűrni a problémákat és egy esetleges alternatív indikátorigényt felmérni.
Megbízó: Miniszterelnökség
Budapest, 2014. augusztus 13
Készítették: Nagy Katalin, Serfőző Nóra, Vakhal Péter.