Tisztelt Látogató!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel irodánk 2020. március 16-tól átmenetileg zárva tart, kollégáink távolról dolgoznak. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ez idő alatt a vezetékes telefonhívásokat nem áll módunkban fogadni, ám kollégáinkat mobiltelefonon vagy e-mailen keresztül elérheti. Javasoljuk az info@kopint-tarki.hu központi e-mail cím használatát.

Kérjük, tartsák be a járványügyi szabályokat, és vigyázzanak magukra!

A Kopint-Tárki munkatársai

Dear Visitor,

Owing to epidemic outbreak we concluded to temporary shut down our office from March 16th. Please be advised that during that time we are unable to answer the office phone calls, however our colleagues are available through e-mail or mobile phone. Please use info@kopint-tarki.hu in any case.

Please obey the epidemic rules and stay safe!

The associates of Kopint-Tárki
CLOSE

Fejlesztési kataszter összeállítása az eddig elvégzett önkormányzati fejlesztésekről

A Belügyminisztérium által megvalósított „Önkormányzati fejlesztések Figyelemmel Kísérése” című ÁROP 1.1.20-2012-2012-0001 azonosítószámú kiemelt projekt keretében megvalósuló „Fejlesztési kataszter összeállítása az eddig elvégzett fejlesztésekről” című tanulmány célja, hogy lehetővé tegye az Európai Uniós tagsággal összefüggésben vállalt kötelezettségek teljesítésére irányuló, elsősorban uniós forrásból megvalósuló önkormányzati fejlesztések egységes keretrendszerbe foglalását és nyomon követését. A fejlesztési kataszter kialakítását szolgáló keretrendszer célja, hogy a későbbiekben létrejöhessen egy olyan nyilvántartás, amely az önkormányzati fejlesztések legfontosabb pénzügyi és műszaki, és egyéb a projektmegvalósítással kapcsolatos adatait településszinten tartalmazza. A fejlesztési kataszter feladata, hogy a) visszamenőleges információkat adjon a már megvalósult fejlesztésekről; b) aktuális információkkal szolgáljon a folyamatban levő fejlesztésekről; és c) a települési önkormányzatok által tervezett fejlesztésekről.
Megrendelő: Belügyminisztérium, Önkormányzati Helyettes Államtitkárság, Önkormányzati Koordinációs Iroda.
Készítette: Nagy Katalin, Vakhal Péter.
2013. december