Tisztelt Látogató!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel irodánk 2020. március 16-tól átmenetileg zárva tart, kollégáink távolról dolgoznak. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ez idő alatt a vezetékes telefonhívásokat nem áll módunkban fogadni, ám kollégáinkat mobiltelefonon vagy e-mailen keresztül elérheti. Javasoljuk az info@kopint-tarki.hu központi e-mail cím használatát.

Kérjük, tartsák be a járványügyi szabályokat, és vigyázzanak magukra!

A Kopint-Tárki munkatársai

Dear Visitor,

Owing to epidemic outbreak we concluded to temporary shut down our office from March 16th. Please be advised that during that time we are unable to answer the office phone calls, however our colleagues are available through e-mail or mobile phone. Please use info@kopint-tarki.hu in any case.

Please obey the epidemic rules and stay safe!

The associates of Kopint-Tárki
CLOSE

A magyar vegyipar helyzete

A tanulmány a magyar vegyipar helyzetét elemzi, kitérve a főbb nemzetközi tendenciákra a világ és Európa vegyiparában. A statisztikai adatok tükrében, elemzi a vegyipar helyét a magyar feldolgozóipari termelésben, a vegyipari ágazatokat alágazati bontásban, valamint a vegyipart a termelés és értékesítés, termelői árak és külkereskedelem viszonylatában. Vállalatméret és tulajdonszerkezet alapján áttekintést nyújt a magyar vegyiparról, elemezve a vállalatok számát, foglalkoztatási helyzetét és tőkeellátottságát, illetve a vegyipari vállalkozások árbevételét, jövedelmezőségét méret- és tulajdoni kategóriák szerint.
Készült a Magyar Vegyipari Szövetség (MAVESZ) megbízásából.
Készítették: Matheika Zoltán, Nagy Ágnes, Palócz Éva. Szerkesztette és a munkacsoportot vezette: Palócz Éva.
Budapest, 2016. november.

A tanulmány itt elérhető.