Tisztelt Látogató!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel irodánk 2020. március 16-tól átmenetileg zárva tart, kollégáink távolról dolgoznak. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ez idő alatt a vezetékes telefonhívásokat nem áll módunkban fogadni, ám kollégáinkat mobiltelefonon vagy e-mailen keresztül elérheti. Javasoljuk az info@kopint-tarki.hu központi e-mail cím használatát.

Kérjük, tartsák be a járványügyi szabályokat, és vigyázzanak magukra!

A Kopint-Tárki munkatársai

Dear Visitor,

Owing to epidemic outbreak we concluded to temporary shut down our office from March 16th. Please be advised that during that time we are unable to answer the office phone calls, however our colleagues are available through e-mail or mobile phone. Please use info@kopint-tarki.hu in any case.

Please obey the epidemic rules and stay safe!

The associates of Kopint-Tárki
CLOSE

Réti Tamás: A CEFTA-kereskedelem fejlődése

Részlet a tanulmány bevezetőjéből:

“A tanulmány Magyarország és a CEFTA-országok közötti külkereskedelem néhány problémájával foglalkozik. A kelet-európai országok közötti kereskedelem jelentősége a magyar gazdaság számára a korábbi évek drasztikus hanyatlása után újra növekedésnek indult. Az elmúlt évek fejleményei megmutatták, hogy az egyoldalú nyugat orientáció nem lehet kizárólagos gyógymód a tartós gazdasági növekedés fenntartása és az egyensúly megteremtése érdekében. A kelet-európai kis államok közötti kétoldalú kereskedelemnek vannak tartalékai és a korábbi rendkívül alacsony kereskedelmi szinthez képest van lehetőség a piacbővítésére.” […]