Tisztelt Látogató!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel irodánk 2020. március 16-tól átmenetileg zárva tart, kollégáink távolról dolgoznak. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ez idő alatt a vezetékes telefonhívásokat nem áll módunkban fogadni, ám kollégáinkat mobiltelefonon vagy e-mailen keresztül elérheti. Javasoljuk az info@kopint-tarki.hu központi e-mail cím használatát.

Kérjük, tartsák be a járványügyi szabályokat, és vigyázzanak magukra!

A Kopint-Tárki munkatársai

Dear Visitor,

Owing to epidemic outbreak we concluded to temporary shut down our office from March 16th. Please be advised that during that time we are unable to answer the office phone calls, however our colleagues are available through e-mail or mobile phone. Please use info@kopint-tarki.hu in any case.

Please obey the epidemic rules and stay safe!

The associates of Kopint-Tárki
CLOSE

Kopint-Tárki munkacsoport: A TTIP várható hatása a magyar gazdaságra

A Kopint-Tárki munkacsoportjának Az Európai Unió és az Egyesült Államok közötti kereskedelmi és befektetési egyezmény hatása a magyar gazdaságra című új műhelytanulmányának alapját a Nemzeti Fenntartható Fejlődés Tanácsa megbízásából (NFFT/25-1/2015) készített tanulmány képezi. A kutatás eredményei szerint az Európai Unió és az Egyesült Államok között kötendő Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerség (Transatlantic Trade and Investment Partnership, TTIP) várható hatása a magyar gazdaságra szerény, de egyértelműen pozitív.