Tisztelt Látogató!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel irodánk 2020. március 16-tól átmenetileg zárva tart, kollégáink távolról dolgoznak. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ez idő alatt a vezetékes telefonhívásokat nem áll módunkban fogadni, ám kollégáinkat mobiltelefonon vagy e-mailen keresztül elérheti. Javasoljuk az info@kopint-tarki.hu központi e-mail cím használatát.

Kérjük, tartsák be a járványügyi szabályokat, és vigyázzanak magukra!

A Kopint-Tárki munkatársai

Dear Visitor,

Owing to epidemic outbreak we concluded to temporary shut down our office from March 16th. Please be advised that during that time we are unable to answer the office phone calls, however our colleagues are available through e-mail or mobile phone. Please use info@kopint-tarki.hu in any case.

Please obey the epidemic rules and stay safe!

The associates of Kopint-Tárki
CLOSE

Konjunktúrateszt

A kiadvány a KOPINT-TÁRKI konjunktúratesztjének összesített adatain, az adatokból származó információkon alapszik. A konjunktúratesztelést ma már több, mint 40 országban alkalmazzák a gazdasági helyzet és a gazdasági kilátások gyors felmérésére.

A kiadvány – a konjunktúratesztek eredményei alapján – többek között foglalkozik:

  • vállalkozások gazdasági helyzetével és rövid távú kilátásaival,
  • termelés tendenciáival, a cégek termelését akadályozó tényezőkkel,
  • készletek és a rendelésállomány alakulásával, a belföldi és az exportértékesítési tervekkel,
  • kapacitáskihasználás és a foglalkoztatás alakulásával.

A kiadvány nemcsak ágazatok, hanem különböző csoportképző ismérvek szerint is – pl. méret, tulajdonszerkezet, régió, termékek jellege – tartalmazza a felmérések eredményeinek értékelését.