Tisztelt Látogató!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel irodánk 2020. március 16-tól átmenetileg zárva tart, kollégáink távolról dolgoznak. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ez idő alatt a vezetékes telefonhívásokat nem áll módunkban fogadni, ám kollégáinkat mobiltelefonon vagy e-mailen keresztül elérheti. Javasoljuk az info@kopint-tarki.hu központi e-mail cím használatát.

Kérjük, tartsák be a járványügyi szabályokat, és vigyázzanak magukra!

A Kopint-Tárki munkatársai

Dear Visitor,

Owing to epidemic outbreak we concluded to temporary shut down our office from March 16th. Please be advised that during that time we are unable to answer the office phone calls, however our colleagues are available through e-mail or mobile phone. Please use info@kopint-tarki.hu in any case.

Please obey the epidemic rules and stay safe!

The associates of Kopint-Tárki
CLOSE

Jogerősen, másodfokon is pert nyert a Transparency International az MNB ellen

Jogerősen, másodfokon is pert nyert a Tranparency International az MNB ellen abban a perben, amelyben az  “MNB részére komplex kutatáselemzési és ezek feladatokhoz kapcsolódó kommunikációs feladatok megvalósítása” elnevezésű, 2015. évi közbeszerzés iratainak kiadását kérte. A pályázaton a Századvég alapítvány (3 évre) 1,8 milliárd forintos árajánlatával nyert a Kopint-Tárki és a Tárki Zrt vezette konzorcium, 1,2 milliárdos ajánlatával szemben.

A jogerős ítélet értelmében az MNB-nek az ítélet kézhezvételétől számított 15 napon belül ki kell adnia mind a Századvég mintatanulmányát, amelynek magas pontszámaival a közbeszerzést megnyerte, mind a közbeszerzés döntési eljárása keretében készült dokumentumokat, jegyzőkönyveket.

Az ítélet a Transparency International oldalán érhető el, amelyet itt talál.