Tisztelt Látogató!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel irodánk 2020. március 16-tól átmenetileg zárva tart, kollégáink távolról dolgoznak. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ez idő alatt a vezetékes telefonhívásokat nem áll módunkban fogadni, ám kollégáinkat mobiltelefonon vagy e-mailen keresztül elérheti. Javasoljuk az info@kopint-tarki.hu központi e-mail cím használatát.

Kérjük, tartsák be a járványügyi szabályokat, és vigyázzanak magukra!

A Kopint-Tárki munkatársai

Dear Visitor,

Owing to epidemic outbreak we concluded to temporary shut down our office from March 16th. Please be advised that during that time we are unable to answer the office phone calls, however our colleagues are available through e-mail or mobile phone. Please use info@kopint-tarki.hu in any case.

Please obey the epidemic rules and stay safe!

The associates of Kopint-Tárki
CLOSE

„A világgazdaság és a magyar gazdaság helyzete és kilátásai 2017 nyarán” - Uniós Források a gazdaságfejlesztésben. Könnyen jön, könnyen megy?”

Tisztelettel meghívjuk Önt  a KOPINT-TÁRKI Zrt. és a VOSZ közös sajtókonferenciájára, amelyen bemutatjuk

a KOPINT-TÁRKI Zrt., és a KOPINT Alapítvány kutatócsoportjának  „A világgazdaság és a magyar gazdaság helyzete és kilátásai 2017 nyarán”  című, 2017/2 számú Konjunktúrajelentését.

A sajtótájékoztató második részében a VOSZ Gazdaságpolitikai Bizottság meghívott előadója,Kállay László PhD, a VOSZ GpB tagja, a Corvinus Egyetem Kisvállalkozás-fejlesztési Központ igazgatója tart előadást: „Uniós Források a gazdaságfejlesztésben. Könnyen jön, könnyen megy?”  címmel.

A sajtótájékoztató helyszíne: Budapesti Gazdasági Egyetem

H-1055, Budapest, Markó utca 29-31.emelet, Lotz-terem

A sajtótájékoztató ideje: 2017. július 12. (szerda), 10.00 óra.