Tisztelt Látogató!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel irodánk 2020. március 16-tól átmenetileg zárva tart, kollégáink távolról dolgoznak. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ez idő alatt a vezetékes telefonhívásokat nem áll módunkban fogadni, ám kollégáinkat mobiltelefonon vagy e-mailen keresztül elérheti. Javasoljuk az info@kopint-tarki.hu központi e-mail cím használatát.

Kérjük, tartsák be a járványügyi szabályokat, és vigyázzanak magukra!

A Kopint-Tárki munkatársai

Dear Visitor,

Owing to epidemic outbreak we concluded to temporary shut down our office from March 16th. Please be advised that during that time we are unable to answer the office phone calls, however our colleagues are available through e-mail or mobile phone. Please use info@kopint-tarki.hu in any case.

Please obey the epidemic rules and stay safe!

The associates of Kopint-Tárki
CLOSE

Palócz Éva: Az IMF lefújhatja a szabálytalan akciókat

A szilárd pénzügyi alapokon álló országokkal szemben a pénzügyi befektetők bizalma is nagyobb, az egyoldalú lépések viszont taktikai szempontból sem szolgálják a magyar gazdaságpolitika érdekeit. A kiadáscsökkentés területeinek és feltételeinek a meghatározásához aprólékos munkára van szükség. Ez azonban többnyire elmaradt – mondta Palócz Éva. A Kopint-Tárki vezérigazgatója lapunknak adott interjúban elmondta: jövőre 0-1 százalék körüli növekedéssel számolnak, és a kiskereskedelemre nem vár jobb helyzet, mint az idei.
(Termékmix XIX.)