Tisztelt Látogató!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel irodánk 2020. március 16-tól átmenetileg zárva tart, kollégáink távolról dolgoznak. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ez idő alatt a vezetékes telefonhívásokat nem áll módunkban fogadni, ám kollégáinkat mobiltelefonon vagy e-mailen keresztül elérheti. Javasoljuk az info@kopint-tarki.hu központi e-mail cím használatát.

Kérjük, tartsák be a járványügyi szabályokat, és vigyázzanak magukra!

A Kopint-Tárki munkatársai

Dear Visitor,

Owing to epidemic outbreak we concluded to temporary shut down our office from March 16th. Please be advised that during that time we are unable to answer the office phone calls, however our colleagues are available through e-mail or mobile phone. Please use info@kopint-tarki.hu in any case.

Please obey the epidemic rules and stay safe!

The associates of Kopint-Tárki
CLOSE

"Külföldinek ügyesebben dolgozik a magyar"

audiworker“A külföldi tulajdonú vállalatok Magyarországon a teljes hozzáadott érték több mint 50%-át állítják elő, ezzel Magyarországon a legerőteljesebb a külföldi vállalatok penetrációja az EU-ban, ami a hozzáadott-értéket illeti. Az alkalmazottak számában ugyanis a külföldi cégek részesedése mindössze 26%, nagyjából azonos a szlovákiai, csehországi és romániai alkalmazotti aránnyal, miközben a felsorolt országokban a külföldi tulajdonú vállalatok részaránya a hozzáadott-értékben jóval alacsonyabb, 35-40% között mozog” – írja Palócz Éva a Portfilo.hu-n.