Tisztelt Látogató!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel irodánk 2020. március 16-tól átmenetileg zárva tart, kollégáink távolról dolgoznak. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ez idő alatt a vezetékes telefonhívásokat nem áll módunkban fogadni, ám kollégáinkat mobiltelefonon vagy e-mailen keresztül elérheti. Javasoljuk az info@kopint-tarki.hu központi e-mail cím használatát.

Kérjük, tartsák be a járványügyi szabályokat, és vigyázzanak magukra!

A Kopint-Tárki munkatársai

Dear Visitor,

Owing to epidemic outbreak we concluded to temporary shut down our office from March 16th. Please be advised that during that time we are unable to answer the office phone calls, however our colleagues are available through e-mail or mobile phone. Please use info@kopint-tarki.hu in any case.

Please obey the epidemic rules and stay safe!

The associates of Kopint-Tárki
CLOSE

Tovább erősödött az ipari fellendülés

140408_Ipar_1Ez a legerőteljesebb növekedési ütem, amit 2011 áprilisa óta regisztráltak, és az idei első két hónap 7,2%-os átlagos növekedése az ipari fellendülés újabb gyorsulását jelzi a tavalyi utolsó negyedév – az elmúlt egy-két év viszonylatában kiemelkedő – dinamikájához képest.
A szezonálisan és munkanappal kiigazított adat is a termelés volumenének további emelkedéséről tudósít. A továbbiakban az ipar növekedési ütemének mérséklődésére számítunk, a termelés volumenének folytatódó trendszerű emelkedése mellett. Az új adat fényében az idei éves növekedés valószínűleg meghaladja az 5%-ot.