Tisztelt Látogató!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel irodánk 2020. március 16-tól átmenetileg zárva tart, kollégáink távolról dolgoznak. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ez idő alatt a vezetékes telefonhívásokat nem áll módunkban fogadni, ám kollégáinkat mobiltelefonon vagy e-mailen keresztül elérheti. Javasoljuk az info@kopint-tarki.hu központi e-mail cím használatát.

Kérjük, tartsák be a járványügyi szabályokat, és vigyázzanak magukra!

A Kopint-Tárki munkatársai

Dear Visitor,

Owing to epidemic outbreak we concluded to temporary shut down our office from March 16th. Please be advised that during that time we are unable to answer the office phone calls, however our colleagues are available through e-mail or mobile phone. Please use info@kopint-tarki.hu in any case.

Please obey the epidemic rules and stay safe!

The associates of Kopint-Tárki
CLOSE

Havi Gyorsértékelés - 2013. december

140102_GDP_Q3A múlt év utolsó heteiben beérkezett adatok megerősítették azt a képet, hogy immár egy kezdődő fellendüléssel van dolgunk a magyar gazdaságban. Ugyanakkor a fellendülés szerkezete néhány vonatkozásban másképp fest, mint ahogy azt korábban gondoltuk. A GDP részletes adataiból látható, hogy miközben az iparstatisztika szerint az ipari termelés növekedése a harmadik negyedévi 3,3% után októberben 6%-ra gyorsult (ezért ipari prognózisunkat emeltük pár tized százalékponttal), addig a GDP termelési oldalán az ipari hozzáadott érték mindössze 0,4%-kal nőtt az előző év azonos időszakához képest.
Töltse le a Havi Gyorsértékelést!