Tisztelt Látogató!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel irodánk 2020. március 16-tól átmenetileg zárva tart, kollégáink távolról dolgoznak. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ez idő alatt a vezetékes telefonhívásokat nem áll módunkban fogadni, ám kollégáinkat mobiltelefonon vagy e-mailen keresztül elérheti. Javasoljuk az info@kopint-tarki.hu központi e-mail cím használatát.

Kérjük, tartsák be a járványügyi szabályokat, és vigyázzanak magukra!

A Kopint-Tárki munkatársai

Dear Visitor,

Owing to epidemic outbreak we concluded to temporary shut down our office from March 16th. Please be advised that during that time we are unable to answer the office phone calls, however our colleagues are available through e-mail or mobile phone. Please use info@kopint-tarki.hu in any case.

Please obey the epidemic rules and stay safe!

The associates of Kopint-Tárki
CLOSE

Havi gazdasági értékelés

A magyar gazdaság rövid távú folyamatainak, fejlődési irányainak áttekintése havonta. A jelentés az aktuálisan legfrissebb havi és negyedéves adatokra támaszkodva elemzi a magyar gazdaság állapotát, konjunkturális folyamatait, fejlődési irányait. A havi, negyedéves, illetve éves rendszerességgel visszatérő témakörök egyebek mellett: a gazdasági növekedés, a beruházások, a fizetési mérleg, a munkapiac, az ipar és az építőipar, a fiskális folyamatok; ezekhez az aktuális fejlemények függvényében párosulnak további fejezetek változó tematikával.