Tisztelt Látogató!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel irodánk 2020. március 16-tól átmenetileg zárva tart, kollégáink távolról dolgoznak. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ez idő alatt a vezetékes telefonhívásokat nem áll módunkban fogadni, ám kollégáinkat mobiltelefonon vagy e-mailen keresztül elérheti. Javasoljuk az info@kopint-tarki.hu központi e-mail cím használatát.

Kérjük, tartsák be a járványügyi szabályokat, és vigyázzanak magukra!

A Kopint-Tárki munkatársai

Dear Visitor,

Owing to epidemic outbreak we concluded to temporary shut down our office from March 16th. Please be advised that during that time we are unable to answer the office phone calls, however our colleagues are available through e-mail or mobile phone. Please use info@kopint-tarki.hu in any case.

Please obey the epidemic rules and stay safe!

The associates of Kopint-Tárki
CLOSE

Harmadik a Kopint-Tárki az elemzői versenyben

Intézetünk harmadik helyezést ért el a Magyar Nemzeti Bank és a Thomson Reuters által meghirdetett makrogazdasági előrejelző versenyben. Elemzőink – Ádám Zoltán, Matheika Zoltán és Palócz Éva – a havi Reuters elemzői felmérésekben a harmadik legjobb teljesítményt nyújtották a 36 résztvevő elemzőcsapat között. A Reuters havi felmérései a gazdasági növekedés, az államháztartás, a fizetési mérleg, a külkereskedelmi mérleg, az ipari termelés, a fogyasztói árindex és az alapkamat alakulásának előrejelzését tartalmazzák. A versenyt a Takarékbank elemzői – Oszlay András és Suppan Gergely – nyerték, második lett Gárgyán Eszter, a Citigroup elemzője. Gratulálunk nekikMNB-Reuters_ÁZ  MNB-Reuters_MZMNB-Reuters_PE!