Tisztelt Látogató!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel irodánk 2020. március 16-tól átmenetileg zárva tart, kollégáink távolról dolgoznak. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ez idő alatt a vezetékes telefonhívásokat nem áll módunkban fogadni, ám kollégáinkat mobiltelefonon vagy e-mailen keresztül elérheti. Javasoljuk az info@kopint-tarki.hu központi e-mail cím használatát.

Kérjük, tartsák be a járványügyi szabályokat, és vigyázzanak magukra!

A Kopint-Tárki munkatársai

Dear Visitor,

Owing to epidemic outbreak we concluded to temporary shut down our office from March 16th. Please be advised that during that time we are unable to answer the office phone calls, however our colleagues are available through e-mail or mobile phone. Please use info@kopint-tarki.hu in any case.

Please obey the epidemic rules and stay safe!

The associates of Kopint-Tárki
CLOSE

Az EUREN News friss jelentése: A Kopint-Tárki közreműködésével

Megjelent az EUREN News 2014/3-as száma az új tagállamok idei és jövő évi gazdasági kilátásairól. Az elemzés a GDP növekedésre, munkanélküliségi és inflációs rátákra, illetve a költségvetési hiányra vonatkozó 2014 második negyedéves előzetes adatok alapján 2014-2015-re szerény növekedést prognosztizál, de azt is kiemeli, hogy az ukrán-orosz konfliktus és az eurozóna stagnálása komoly kockázati tényezőket jelentenek. Az elemzés a régió egyik legnagyobb kihívásának a deflációs csapdát tekinti. A riport ittEUREN elérhető.