Tisztelt Látogató!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel irodánk 2020. március 16-tól átmenetileg zárva tart, kollégáink távolról dolgoznak. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ez idő alatt a vezetékes telefonhívásokat nem áll módunkban fogadni, ám kollégáinkat mobiltelefonon vagy e-mailen keresztül elérheti. Javasoljuk az info@kopint-tarki.hu központi e-mail cím használatát.

Kérjük, tartsák be a járványügyi szabályokat, és vigyázzanak magukra!

A Kopint-Tárki munkatársai

Dear Visitor,

Owing to epidemic outbreak we concluded to temporary shut down our office from March 16th. Please be advised that during that time we are unable to answer the office phone calls, however our colleagues are available through e-mail or mobile phone. Please use info@kopint-tarki.hu in any case.

Please obey the epidemic rules and stay safe!

The associates of Kopint-Tárki
CLOSE

A Külgazdaság folyóirat körkérdésére Palócz Éva is válaszolt

A spontán módon és a változó állami szabályozás eredményeképpen végbemenő szerkezeti átalakulások vajon mennyiben illeszkednek a nemzetközi trendekhez?  – hangzik a Külgazdaság folyóirat legfrissebb számában szereplő körkérdésben, melyre neves közgazdászok kínálnak válaszokat. Az újraiparosítás mint javaslat és vezényszó az elmúlt időszakban mind az európai mind a magyar gazdaságpolitikai döntéshozók retorikájában megjelent , de míg Európában ez a feldolgozóipar erősítését jelenti a szolgáltatási szektor további növekedésével párhuzamosan, addig itthon (tévesen) ezt a szolgáltatási ágazat visszaszorításával képzelik megvalósítani, írja Palócz Éva a cikkében.