Tisztelt Látogató!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel irodánk 2020. március 16-tól átmenetileg zárva tart, kollégáink távolról dolgoznak. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ez idő alatt a vezetékes telefonhívásokat nem áll módunkban fogadni, ám kollégáinkat mobiltelefonon vagy e-mailen keresztül elérheti. Javasoljuk az info@kopint-tarki.hu központi e-mail cím használatát.

Kérjük, tartsák be a járványügyi szabályokat, és vigyázzanak magukra!

A Kopint-Tárki munkatársai

Dear Visitor,

Owing to epidemic outbreak we concluded to temporary shut down our office from March 16th. Please be advised that during that time we are unable to answer the office phone calls, however our colleagues are available through e-mail or mobile phone. Please use info@kopint-tarki.hu in any case.

Please obey the epidemic rules and stay safe!

The associates of Kopint-Tárki
CLOSE

A Kopint-Tárki a Partners for Financial Stability programban

A Kopint-Tárki a Deloitte Consulting Overseas Projects partnereként részt vesz a USAID által finanszírozott Partners for Financial Stability programban. A program célja USAID_nagyobba kelet-európai orPFS_Logoszágok pénzügyi intézményrendszerének elemzése, a kockázatot azonosítása és a legjobb gyakorlatok kiemelése. A Kopint az első lépcsőben, 2013 augusztusa és novembere közt egy kisebb – úgynevezett interim – projektben vesz részt, amit a tervek szerint jövőre egy nagyobb, hároméves projekt követ majd, szintén a USAID finanszírozásában, a Kopint-Tárki résztvételével.